blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG hansolo
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
HanSolo



Tokyo Bus Guide
pridal HanSolo 30.3. 2006 o 1:59

Vždy som chcel riadiť autobus....a vďaka tejto hre sa môj sen skoro uskutočnil.

Keď som sa dozvedel, že je takáto hra na Dreamcast tak som neváhal a začal ju zháňať. Predstava že budem riadiť autobus by mohlo byť určite zaujímavé a že som ešte nič podobne nehral. Len škoda že tato hra je japonská a nie je ju možne zohnať aspoň v anglickej verzii.

Hneď keď som pustil hru tak som obával, že všetko bude japonsky, našťastie menu bolo v anglickom jazyku, tak hneď som si chcel vyskúšať ako sa jazdí v tejto hre autobusom tak som zvolil FREE RUN volnú jazdu a vybral si miesto kde bude jazdiť, dali sa mi vybrať len dva miesta. Zvolil som hneď prvé odklikal kopu japonského textu jedinému čomu som rozumel bolo YES a NO, ale nevedel som čo sa ma pýtajú takže vždy som dal YES:-)

Takže som na zástavke pohľad cez zväčšené zrkadlo do vnútra, ľudia nastúpili do autobusu a autobus pripravený na odchod zrkadlo zmizlo vidím odzadu autobus a v spätnom zväčšenom zrkadle vidím otvorené dvere, a mali by sa zavrieť všetko možné aj nemožné postláčam po joypade a dvere sa zatvárajú a vyrážam dopredu a čo to červený japonsky nápis a vedľa neho ? 10 a v ľavom dolnom ukazovateli mi ubudlo zo zeleného pásika a už je tam trocha červenej. Asi som šliapol riadne na plyn v pravom dolnom rohu vidím že mam povolenú 40 km rýchlosť snažím sa ju dodržiavať. Prvá zákruta a naraz ?60. O niečo neskôr je tu prvá križovatka...auto predo mnou ma vyhodenú smerovku. Mal by som aj ja niečím vyhodiť smerovku mačkám tlačidla a smerovku už mam vyhodenú  a pozerám že auto čo bolo predo mnou už je preč a svieti zelena. Pomaly sa rozbieham ale už na semafore naskakuje oranžova skúsim pridať a už je červena a objavil sa japonsky nápis a -70. Obrazovka stmavla a napis RETIRED. Takto toto boli moje prvé dojmi z hrania TOKYO BUS GUIDE. Takže som si povedal že to budem musieť niekde trénovať hneď som nabehol do menu a STORY MODE som si dal practice. A začal poctivo trénovať ako jazdiť po Tokyu z autobusom. Nakoniec som už vedel všetko, aj keď niektoré veci neviem do teraz ako prejsť cez železničné priecestie aby mi nezobral -30 bodov. Skúšal som to pomaly a viac krát ale nič nepomáhalo. Potom doteraz neviem prečo keď sa mi objaví zelený nápis BUS STOP stačí keď prejdem popri zástavke, ale keď je červený nápis BUS STOP tak musím vyhodiť smerovku do práva ako že idem zastať na zástavke a to je vlastne konečne alebo to je pokračovanie. Keď som si v STORE MODE nadstavil nejaké miesto, kde budem jazdiť ukázal mi koľko kilometrov a koľko zástavok, ale ani doteraz sa mi nepodarilo prejsť. Ďalšie miesta na jazdenie sa uvoľňujú podľa všetkého za vaše skúsenosti ktoré počíta z každej vašej jazdy.

Grafika hry je veľmi pekná, aj keď jednoduchá. Najviac čo sa mi páčilo že aj keď v meste bola hustá premávka nestali sa tam žiadne búračky, alebo že by sa niekto niekde zasekol...jediný ktorý to v tej dokonalej premávke kazil som bol ja......ale po 20 pokus mi to už išlo naozaj dobre, aj keď zo mňa žiaden šofér autobusu nebude. V hre je dokonca aj mini hra pre VMU ale bohužiaľ je to kvíz a ešte k tomu po japonsky, takže som si ho veľmi nezahral.

U tejto hry som sa celkom bavil, len som si pripadal ako v autoškole a aj keď ma hra za všetky prehrešky trestala, a nedal sa robiť s autobusom v Tokyu bordel, dalo sa to nejako prežiť a už teraz viem, že prejsť v Japonsku nejakú križovatku nie je žiadna sranda a ešte s takým autobusom je to na slučku. Teraz si dám žiadosť o prijatie do Tokyjskej autobusovej dopravy.



Hodnotenie: 7/10
Žáner: simulátor
Hardwarové požiadavky: DREAMCAST
Výrobca: Fortyfive
Distributor: Fortyfive



Prístupov 7218
Kvalita článku
(100%) hlasov 2

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
XBOX 360
[ 21.9.2008] (príspevkov 1)
XBOX
[ 21.9.2008] (príspevkov 2)
Skies of Arcadia
[ 30.3.2006] (príspevkov 2)
SEGA Marine Fishing
[ 30.3.2006] (príspevkov 0)
Tokyo Bus Guide
[ 30.3.2006] (príspevkov 1)
REZ
[ 30.3.2006] (príspevkov 1)
SCUD RACE(SUPER GT) - 1997
[ 30.3.2006] (príspevkov 0)